با یقین به رسیدن به حکومتی دمکرات و سکولار
حامیان مادران پارک لاله - مادران صلح دورتموند، با مسکوت ماندن پرونده شکایات خانواده های قربانیان بعد از انتخابات 22 خرداد 1388 از طرف دستگاه های قضایی ایران روز، جمعه اول اکتبر گرد هم خواهند آمد.
پارک لاله، نخستین میعادگاه مادران عزادار و حامیان آنان بعد از حوادث خونین انتخابات سال 1388 ایران بود. مادران پارک لاله نماد دادخواهی تمام مادران و خانواده های جانباختگان و قربانیان رژیم اسلامی بوده، خواهان آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی، توقف اعدام و محاکمه آمران و عاملان جنایات رژیم اسلامی در طول سالیان می باشند. حامیان آنان در خارج از کشور نیز درتشکل هایی خودجوش تلاش دارند تا ورای نگرشهای سیاسی خود، صدای مشترک دادخواهی مادران را در سطح افکار عمومی جهان منعکس نمایند.
ناگفته هاي پرونده هنگامه شهيدی- محمد مصطفايی وکيل هنگامه شهيدی
توصيه مي کنم هرگاه گزارشگران ويژه حقوق بشر سازمان ملل – اگر جرات و جسارت رفتن به ايران و تهيه گزارش از موارد نقض حقوق بشر، در ايران را داشتند که ندارند والا پنج سال منتظر نمي ماندند – به ايران روند، نيازي نيست راه دوري رفته و خود را به دردسر اندازند. به خيابان شريعتي – سر خيابان معلم – دادگاه انقلاب – طبقه همکف – شعبه ششم اجراي احکام دادگاه انقلاب، مراجعه کنند و پرونده خانم هنگامه شهيدي را مطالبه و مطالعه نمايند. البته مي توانند يک طبقه بالاتر، يعني به شعبه بيست و هشت نيز سري زنند و نمونه يک قاضي دادگستري به نام قاضي مقيسه که تنها و تنها کار و عملش به جاي قضاوت عادلانه، به گريه در آوردن مادران و پدران مسني است که فرزندانشان در بند ايشان اسيرند و زناني که شوهرانشان، و شوهراني که زنانشان و فرزنداني که مادر و پدرشان توسط اين ابر قدرت دادگستري اسير است نيز ملاقات کنند و ببينند که چطور يک قاضي مي تواند در طول خدمتش در دستگاه قضايي هزاران نفر را آواره، به حبس هاي طولاني مدت و اعدام محکوم کند.