چهارشنبه، خرداد ۱۰، ۱۳۹۱

اعلام موجودیت کمپین تلاش برای آزادی ژیلا کرم‌زاده مکوندی

احکام صادره دادگاه های انقلاب برای خانواده های داغدار و دادخواهان، غیرقانونی است!

خواهان لغو فوری حکم زندان ژیلا کرم زاده مکوندی و آزادی بی قید و شرط وی هستیم!
به دنبال روند سرکوب و برخورد امنیتی با فعالان سیاسی – اجتماعی، مدافعان حقوق بشر و دادخواهان در کشور، ژیلا کرم زاده مکوندی، به اتهام حمایت و همدردی با مادران داغدار، از سوی دستگاه قضایی به حکم غیرقانونی دو سال حبس تعزیری و دو سال حبس تعلیقی محکوم شد.

سه‌شنبه، خرداد ۰۹، ۱۳۹۱

روناک صفارزاده پس از 55 ماه حبس، از زندان آزاد شد

خبرگزاری هرانا - روناک صفار‌زاده زندانی عقیدتی زن روزهای گذشته از زندان مرکزی سنندج آزاد شده است.

به گزارش کردانه، روز گذشته «۲۴ اردیبهشت» روناک صفار‌زاده زندانی سیاسی کرد پس از سپری کردن ۵۵ ماه زندان از زندان آزاد شده است. روناک که یکی از فعالین جنبش زنان در سنندج بود به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق ارتباط با یکی از احزاب اپوزیسیون کردستان به ۶ سال و ۷ ماه زندان تعذیری محکوم گشت و پس از سپری کردن بیش از دو سوم این حکم به دلیل فاقد بودن سو سابقه از زندان آزاد گردید.

دوشنبه، خرداد ۰۸، ۱۳۹۱

بیانیه جمعی از فعالان حقوق زنان ، فعالان سیاسی و مدنی در اعتراض به زندانی کردن منیژه نجم عراقی




جمعی از فعالان حقوق زنان ، فعالان سیاسی و مدنی دست به تهیه بیانیه ای در اعتراض به زندانی کردن منیژه­ نجم عراقی و جمع آوی امضاء کرده است
لطفن امضاءها را به آدرس زیر بفرستید

پنجشنبه، خرداد ۰۴، ۱۳۹۱

نشست کانون سخن با حامیان مادران پارک لاله (عزادار ایران) در لس آنجلس/ وَلی

کانون سخن برگزار می کند
در گرامیداشت یاد جانباختگان جنبش آزادیخوهی مردم ایران 
سخنرانی، شعر خوانی و گفتگو با حضور
دکتر نیره توحیدی، پرتو نوری علا، مجید نفیسی،
آزاد مرادیان، سوفیا صدیق پور

دوشنبه، خرداد ۰۱، ۱۳۹۱

برگزاری اولین دادگاه بین المللی برای رسیدگی به اعدام های دههء شصت در ایران

مصاحبه نیلوفر رستمی با پرفسور پیام اخوان
پرفسور پیام اخوان، استاد حقوق دانشگاه مک گیل مونترال و اولین دادستان سابق دادگاه سازمان ملل در خصوص جنایات جنگی در یوگسلاوی و روندا، اکنون سرپرستی دادگاه “جنایت علیه بشریت “ را برعهده خواهد داشت.

شنبه، اردیبهشت ۳۰، ۱۳۹۱

یک خبر خوب


مهدیه گلرو، فعال دانشجویی دربند آزاد شد
به امید آزادی همه ی عزیزان دربند

فعالیتهای دانشجویی و محرومیت از تحصیل

مهدیه گلرو، به علت نقدهایی که در قالب برگزاری تجمعات دانشجویی، انتشار نشریه، برگزاری نشست ها به عملکرد دولت احمدی نژاد صورت گرفت و همچنین به دلیل تلاش هایش برای جلوگیری از انحلال انجمن دانشگاه علامه طباطبایی توسط رییس دانشگاه (صدرالدین شریعتی)، در سال ۱۳٨۵ در حالی که تنها یک ترم تا فارغ التحصیلی فاصله داشت از تحصیل محروم شد و این محرومیت تا سال ۱۳٨٨ به صورت پی در پی تمدید شد.

جمعه، اردیبهشت ۲۹، ۱۳۹۱

نامه اعتراضی مادران، به احکام صادره

در اعتراض به این بی عدالتی با ما همراه شوید!


مردم شریف و آزاده ایران!

سازمان ها و نهادهای بین المللی حقوق بشری و فعالان سیاسی- مدنی! در اعتراض به این بی عدالتی با ما همراه شوید!

به دنبال اعتراض مادران پارک لاله به سی و سه سال کشتار و جنایت جمهوری اسلامی و همدردی با مادران داغدار؛ فشار، تهدید، بازداشت و صدور حکم های سنگین زندان ادامه دارد. حکومت اسلامی با این حکم های پیاپی زندان برای مادران پارک لاله، درجه بالای نقض حقوق بشر و سلب آزادی و بی عدالتی خود را به شکلی آشکار به نمایش گذارده است.

سه‌شنبه، اردیبهشت ۲۶، ۱۳۹۱

مصاحبه با حامیان مادران پارک لاله ایران در لس آنجلس / وَلی

مصاحبه تلویزیونی
با سوفیا صدیقپور و ثریا فلاح از حامیان مادران پارک لاله ایران در لس آنجلس / وَلی
در باره شرایط و خواست های مادران داغدیده ایرانی


دوشنبه، اردیبهشت ۲۵، ۱۳۹۱

مادرانی که اندوه جدائی از فرزند، در زندان، رنج آنان را مضاعف می کند

این نمای درب جلوی زندان اوین در تهران / ایران است، جائی که تعداد زیادی از زنان فعال در آن زندانی شده اند. بسیاری از این زنان، مادر هستند و از جدائی از فرزندانشان در دوران حبس، در رنج اند. کودکان آنان نیز در چنین شرایطی از دوری مادرانشان عذاب می کشند.
The view in front of Evin prison in Tehran, Iran where numerous women activists have been incarcerated. Many of the women who are also mothers suffer from the separation from their children while they are in prison. Children suffer also under these circumstances. Image: Firat

مقاله جدید الهه امانی در مورد چالش های مادرانی که در زندان به سر میبرند 
مورد ویژه نرگس محمدی و نسرین ستوده ....




شنبه، اردیبهشت ۲۳، ۱۳۹۱

روزت گرامی مادر!

روزت گرامی مادر
با یقین به رهایی همه ی مادران در بند
با یقین به دیدن لبخندهای مادران چشم انتظار
با یقین به بازگشت همه آزادیخواهان وطن به آغوش مادران و فرزاندنشان
 

 روز سبز و روشن می آید
هرکه دلدار خودش می یابد
دست و دل ها همه باز، آغوش فراخ
همه خاطره ها می پاید
 


جمعه، اردیبهشت ۲۲، ۱۳۹۱

۳۵ سالگی جنبش 'مادران روسری‌سفید' یا مادران پلازا دومایو آرژانتین


در ۱۹ اردیبهشت دو سال پیش، رژیم اسلامی، با اتهام "محاربه با خدا" پنج تن از بهترین جوانان کرد؛ شیرین علم هولی، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، مهدی اسلامیان و فرزاد کمانگر را مخفیانه حلق آویز نمود و حتی اجساد آنان را برای خاکسپاری و مراسم دفن به خانواده هایشان نداد.
شرایط مادران عزادار پارک لاله ایران، شبیه مادران داغدار پلازا دومایو آرژانتین است که هرگز از عزیزان مفقود شده خود اثری به دست نیآوردند.
پس از کودتای ۱۹۷۶ آرژانتین، و روی کار آمدن دولت نظامی حاکم پس از کودتا، گروه های افراطی راست گرا، بیش از ۳۰ هزار نفر از مخالفین حکومت را طی دهه ۷۰ و اوایل ۸۰  ربودند و به قتل رساندند و در موارد بسیار زیادی، اثری از مفقود شدگان به دست نیآمد و خانواده ها حتی از محل دفن اجساد عزیزانشان نیز بی خبر ماندند. یکی از مهمترین سازمان های بستگان "مفقودین" گروه مادران پلازا دومایو است که هفته گذشته ۳۵ ساله شد. از سال ۷۷ به بعد، هر پنج‌شنبه مادران گرداگرد "پلازا دو مایو"، میدان مرکزی بوئنوس‌آیرس در نزدیکی ساختمان‌های دولتی، جمع می‌شوند. طی سال‌ها این گروه، با آن روسری‌های سفید، در سراسر جهان شناخته شده است.
شرح کامل این خبر را در سایت بی بی سی فارسی بخوانید

دوشنبه، اردیبهشت ۱۸، ۱۳۹۱

مادران، علیه جنگ و بی عدالتی

یک تبسم، برداشتن نخستین گام برای رسیدن به صلح و دوستی است
(مادر ترزا)
شرکت حامیان مادران پارک لاله/ در لس آنجلس- وَلی، در راهپیمایی صلح
برگزار کننده برنامه بخش زنان سازمان ملل/شاخه لس آنجلس
کنار دیگر گروههای مدافع حقوق بشر و زنان
در اعاده معنای تاریخی و واقعی روز مادر
"مباد آن روز که بوی لاشه های خونین از همسرانمان به مشام برسد ... و مباد آنروز که پسرانمان  را از ما بگیرند تا همه آنچه را که قادر بوده ایم از عشق، ایثار، بخشودگی و صبر به آنان بیاموزیم از یاد، ببرند" ( جولیا وارد هو)
با یاد تلاشهای بشردوستانه و صلح جویانه زنان و مادرانی چون آنا جارویس(1858) و جولیا وارد هو(1870)، به دنبال جنگ های داخلی امریکا، روز دوم جون  به عنوان روز "مادران علیه جنگ" شناخته شده است.
برگزار کننده این راهپیمایی بخش زنان سازمان ملل است که در جهت  تقویت  توانایی های  زنان در زمینه های اقتصادی، دست یابی به برابری سیاسی، پایان بخشیدن به خشونت های جنسی  و  برقراری صلح و امنیت تلاش می کند و  با هدف اعاده معنا ی واقعی و تاریخی روز مادر در امریکا که همان دفاع از صلح  و امنیت  بوده است  برگزار میشود.
حامیان مادران پارک لاله/لس آنجلس- ولی برآنند تا با شرکت فعال خود در این راهپیمایی ،  ضمن افشای نقض گسترده حقوق بشر در ایران در گسترش پیام صلح و عدالت کوشا باشند.
این برنامه با شعر خوانی دو تن از شاعران عدالتخواهِ ساکن لس آنجلس، پرتو نوری علا، از حامیان مادران پارک لاله و مجید نفیسی همراه خواهد بود.
شنبه 2 جون  2012
ساعت 4:00-2:00 بعد از ظهر
محل و زمان تجمع: ساعت 2 بعد از ظهر، تقاطع حیابان ویلشیر و اوشن
( شهر سانتامونیکا)
راهپیمایی  به سمت خیابان سوم

وضعیت جسمی نرگس محمدی در زندان انفرادی رو به وخامت گذاشت

روز یکشنبه هفدهم اردیبهشت نرگس محمدی در تماس تلفنی با خانواده خود از بازگشت بیماری عصبی و فلج عضلانی خود خبر داد. خانم محمدی در این تماس تلفنی، پس از گفت و گو با دو فرزند دوقلوی پنج ساله اش، که در غیاب پدر و مادر، نزد مادر بزرگ پدری خود زندگی می کنند، به خانم رحمانی، مادر همسرش تقی رحمانی، گفته است که در زندان گرفتار حمله بیماری شده و به دلیل طولانی شدن حمله، سه آمپول به او تزریق شده و داروهایی نیز مصرف می کند.

شنبه، اردیبهشت ۱۶، ۱۳۹۱

طلب آزادی نرگس محمدی، نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر در ایران


بیانیه بیش از سیصد و پنجاه کنشگر حقوق زنان و حقوق بشر:

خواسته ما آزادی فوری و بی‌قید و شرط نرگس محمدی است

16 اردیبهشت 1391 -
متن کامل بیانیه 
نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، روز یک شنبه سوم اردیبهشت ماه سال ۹۱ برای اجرای حکم شش سال حبس، به زندان اوین منتقل شده است. این محکومیت ناعادلانه درحالی به این زن شجاع مدافع حقوق بشر وارد شد، که او پیش از این، در پی اتهام‌های واهی “اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی، عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر و تبلیغ علیه نظام” به طور غیر قانونی بازداشت ، در شرایط غیر قانونی نگهداری و در دادگاهی غیرعلنی و غیرمنصفانه به تحمل شش سال زندان محکوم شده بود.

بیانیه مادران پارک لاله علیه احکام اعدام و زندان فعالان سیاسی- مدنی

احکام زندان و اعدام فعالان سیاسی – مدنی را محکوم می کنیم!
در آغاز سال جدید و بهار طبیعت هستیم، بهار فصل زایش و تازگی و نو شدن فصل گل و شکوفه و باران و سرسبزی طبیعت است، بهار فصل زندگی است. اما در این روزهای بهاری که بارش های زندگی بخش و نسیم بهاری جان مان را تازگی می بخشد، خبرهای ناخوشایندی به گوش می رسد.

فقط در فروردین سال 91، مطابق گزارش های ثبت شده، تعداد 35 مورد صدور و اجرای حکم اعدام در زندان ها و در ملاء عام توسط واحد آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران ثبت شده است و بار دیگر حکم تاییدی بر آن است که کشورمان از نظر امتیازبندی رتبه دوم و به نسبت جمعیت، رتبه اول در تعداد اعدام ها را دارد و حکم های پیاپی نا عادلانه قوه قضاییه و اعتراض زندانیان به اشکال مختلف، آن ها را با خطر مرگ روبرو کرده است.

سه‌شنبه، اردیبهشت ۱۲، ۱۳۹۱

شمع زندگی مادر رضا شهابی، در انتظار دیدن فرزندش ذره ذره آب شد.

هر شب که خواب به سراغم می آید، از پنجره اتاقم به آسمان می نگرم و با ستاره ها که با دست و دل بازی در آسمان سوسو می زنند، حرف می زنم و آرزو می کنم که فردا طلوع خورشید خوشبختی من و هم وطنانم باشد. و هرصبح که پنجره را می گشایم، به امید اینکه این روز همان روز خوشبختی است .ولی باز روزی دیگر به پایان می رسد و سال هاست که خبرهای ناگوار و تلخ را می شنوم، تا به کی؟